Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med wokstegt pak choi og sød chilisauce

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med wokstegt pak choi og sød chilisauce

Ingredienser:

4 stk. Vietnamese Spring Rolls

1 Pak choi (Alternativt kan bladbede eller spidskål også bruges)

2 fed hvidløg

1 lime

1 frisk chili

2 forårsløg

Lidt olivenolie

Lidt frisk koriander

2 tsk. sød chilisauce

Soyasauce

Sådan gør du:

Vietnamese Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær Pak Choi kål i grove stykker og snit chili og hvidløg fint. Svits herefter pak choi i ca. 2-3 min. i en wok eller en gryde med lidt olivenolie, til de er ”al dente”. Tilsæt fintsnittet chili, hvidløg, lidt limesaft efter smag og lidt soyasauce undervejs. Herefter snittes forårsløg og koriander fint.

Pak choi og rullerne anrettes og krydres med lidt fintsnittet forårsløg og lidt frisk koriander.
Serveres med en god sød chilisauce.

Tip:

Hvis du ikke kan skaffe Pak Choi kan bladbede eller spidskål også bruges.