Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med spidskåls chunks og glasnudler

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med spidskåls chunks og glasnudler

Ingredienser:

4 stk. Vietnamese Spring Rolls

½ Spidskål

2 Forårsløg

150 g glasnudler

1 Rød chili

½ dl. soyasauce

1 spsk. sesamolie

Lidt sorte og hvide sesamfrø – let ristet

Lidt friske krydderurter f.eks. koriander eller basilikum

Sådan gør du:

Vietnamese Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær det halve spidskål i 2 kvarte på langs, hvorefter de pensles med olie og bages med de sidste 10 minutter sammen med rullerne. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Forårsløg og chili snittes fint. Sesamfrøene ristes let på en varm pande.
Anret det hele dekorativt og drys retten med de fintsnittede forårsløg, chili, sesamfrø og krydderurter.
Afslutningsvis stænkes retten med soyasauce og sesamolie.

Tip:

Andre kåltyper kan også fint bruges – f.eks. hvidkål eller blomkål.