2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Ingredienser:
½ Spidskål
2 Forårsløg
150 g glasnudler
1 Rød chili
½ dl. soyasauce
1 spsk. sesamolie
Lidt sorte og hvide sesamfrø – let ristet
Lidt friske krydderurter f.eks. koriander eller basilikum
Sådan gør du:
Vietnamese Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær det halve spidskål i 2 kvarte på langs, hvorefter de pensles med olie og bages med de sidste 10 minutter sammen med rullerne. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Forårsløg og chili snittes fint. Sesamfrøene ristes let på en varm pande.
Anret det hele dekorativt og drys retten med de fintsnittede forårsløg, chili, sesamfrø og krydderurter.
Afslutningsvis stænkes retten med soyasauce og sesamolie.
Tip:
Andre kåltyper kan også fint bruges – f.eks. hvidkål eller blomkål.