Spring Rolls Red Thai Chicken, med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Red Thai Chicken, med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker

Ingredienser:

4 stk. Red Thai Chicken Spring Rolls

2 dl. Jasminris

1 tsk. Red curry paste

1 ds. Kokosmælk (200 g. kokosmælk)

200 g. Palmekål (Alternativt kan spidskål eller savoykål også bruges)

100 g. Jordskokker (Kan også erstattes af 100 g. vandkastanjer på dåse).

Frisk rød chili

Lidt frisk koriander og basilikum

Soyasauce

Sådan gør du:

Jordskokkerne vendes med olie og lidt salt hvorefter de straks kommes i ovnen ved 220 grader. Red Thai Chicken Spring Rolls sættes ind i ovnen til jordskokkerne, og de tilberedes efter anvisning på æsken. Herefter tages både jordskokkerne og ruller ud af ovnen.
Kog risene i lige dele vand og kokosmælk efter anvisning på pakken og tilsæt 1 tsk. red curry paste.

Rens og skyl kålen. Kålen snittes herefter i mindre stykker og lynsteges i lidt olie i ca. 30 sek. lige inden servering. Smag risene og kålen til med ekstra chili og soya.

Anret det hele dekorativt og drys med krydderurter f.eks. koriander og basilikum.

Tip:

Vandkastanjer kan erstattes af jordskokker i ca. samme størrelse.
Bemærk, at jordskokkerne kun skal have den halve af den tilberedningstid som vandkastanjerne skal have. Palmekålen kan også erstattes med f.eks. spidskål eller savoykål.