Spring Rolls med thai-style kylling serveret med radicchio-wrap, agurk og sur-sødsauce

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Spring Rolls med thai-style kylling serveret med radicchio-wrap, agurk og sur-sødsauce

Ingredienser:

1 pose Spring Rolls med thai-style kylling, 4 stk.
1 radicchiosalat eller hjertesalat
1 agurk

Sur-sødsauce:
1 dl eddike
1 dl sukker
1 dl vand
ca. 25 g fintsnittet gulerod og porrer
1 spsk. tomatpuré
ca. 3 tsk. kartoffelmel udrørt i 2 spsk. vand

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes som anvist på posen. Sur-sødsauce: Imens koges vand, eddike og sukker op til kogepunktet, og tilsæt herefter urterne og tomatpuré. Jævnes med en smule udrørt kartoffelmel.
Rul rullerne; først i agurk, og til sidst salaten. Skær rullerne i 3-4 stykker som små mini-wraps.
Dyppes i den lune sur-sødsauce stykvis. Velbekomme’