Spring Rolls med oksekød serveret med koriander-avocado-dip og rå grøntsags-sticks

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 18-20 min.

Spring Rolls med oksekød serveret med koriander-avocado-dip og rå grøntsags-sticks

Ingredienser:

4 stk. Spring Rolls med oksekød
600 g rå grøntsager: f.eks. asparges, agurk, radiser, slikærter og tomater

Koriander-avocado dip:
1 lille bundt friske koriander
2,5 dl creme fraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
1 lime
1 moden avocado
Sukker
Smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen. Koriander-avocado dip: Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt creme fraiche, sennep, lidt hakket koriander, lime-saft, salt, sukker og peber efter smag. Skær grøntsagerne i stave eller både og anret dekorativt på et fad. De varme Spring Rolls serveres sammen med dip’en og grøntsagsstængerne.