2 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

Ingredienser:
100 g kogte nudler
2 gulerødder
1 porrer
½ selleri
1 dl. ærter
100 g. svampe i skiver, renset
2 fed hvidløg
1 tsk. karry
½ dåse kokosmælk
lidt frisk persille
Salt og peber
Sådan gør du:
Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen. Snit rodfrugterne i tynde strimler, evt. på et rivejern.
Ristes på en hed wok med lidt olie i ca. 2 min. sammen med svampene. Vend ærter, karry og 2 fed hakket hvidløg i til sidst og krydr med salt og peber.
Fordeles i et ovnfast fad, og blandes med et låg af de kogte nudler. Overhæld fadet med kokosmælken til sidst. Bages i ovnen samtidig med Spring Rolls.
Nudlerne bliver lækre og sprøde i overfladen.
Tip:
Bliver nudlerne for mørke under tilberedningen, dækkes de med lidt stanniol.
Retten kan også fint genopvarmes næste dag.