3 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
600 g. kartofler, gerne med skræl
1 løg hakket
½ dl. eddike
½ dl. sukker
200 g. svampe
½ dl. soja
½ dl. rapsolie
smag til med salt og peber
Sådan gør du:
Tilbered Spring Rolls efter anvisningen på posen.
Kog kartoflerne meget møre i vand uden salt.
Hæld vandet fra, og mos kartoflerne groft.
Svits løget i lidt olie, uden at det tager farve og
tilsæt de moste kartofler, og smag til med eddike
og sukker, samt salt og peber.
Rist svampene på en varm pande i ca. 1-2 min.,
tilsæt soja, og lad svampene suge lidt af sojaen i sig.
Tilsæt til sidst rapsolien til kartoffelmosen og servér
straks de færdige ruller med mosen overhældt med sojasvampene.
Tip:
Drys evt. retten med rigelig krydderurter f.eks. purløg, kørvel eller persille.