3 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

Ingredienser:
1 blomkål
1 bundt forårsløg – finthakket
saften af 1 citron
½ dl olivenolie
50 g grofthakkede mandler
1 bundt persille
1 bundt mynte
50 g rosiner
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
Sådan gør du:
Tilbered Spring Rolls efter anvisning på posen.
Skær blomkålen i mindre stykker og blend blomkålen i en foodprocessor til små fine ”ris korn”.
Kom salaten i en skål, og bland den med de finthakkede forårsløg,
citronsaft, olivenolie, mandler og rosiner.
Smag salaten til med spidskommen og koriander,
samt salt og peber.
Vend til sidst de grofthakkede krydderurter i.
Servér straks salaten sammen med de varme Spring Rolls.
Tip:
Servér evt. salaten med en god dressing lavet på creme fraiche, smagt til med citronsaft og honning.