3 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
500 g friske rødbeder
2 æbler i tern
1 lille bakke hindbær
1 spsk. Ingefær – finthakket
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
2 tsk. sennep
5 spsk. koldpresset rapsolie
50 g hasselnødder
evt. lidt radicchiosalat
smag til med salt og peber
Sådan gør du:
Tilbered Spring Rolls efter anvisningen på posen.
Skræl rødbederne, og skær dem i tern.
Kom rødbederne i en gryde og tilsæt 1-2 dl vand og lad det småsimre i ca. 15 min. til de er ”al dente”.
Tilsæt æbletern og kog yderligere 5 min. uden låg.
Smag kompotten til med æbleeddike, sennep og honning.
Servér rødbedekompotten lun sammen med de varme
Spring Rolls, og anret dekorativt som portions- eller fadanretning.
Drys med lidt hakkede hasselnødder, hindbær, og frisk ingefær.