3 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

Ingredienser:
6 træspyd
300 g ananas i store tern
1 løg skåret i både
2 spsk. kokosmel
Dip:
1 dl creme fraiche
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. honning
1 tsk. karry
Smag til med salt og peber
Sådan gør du:
Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Fordel ananas og løg på de 6 spyd, og gril spydene på en pande i ca. 3-5 min.
Rør creme fraichen med alle de andre ingredienser til dippen, drys lidt ristet kokosmel på spydene efter behag.
Servér straks spydene og dippen sammen med de varme ruller.
Tip:
Retten kan fint tilberedes på grill om sommeren, både ruller og spyd. Rullerne skal dog have lidt længere tid. Hvis du har en kuglegrill, grilles rullerne Ca. 14-16 min. ved indirekte varme under låg.