Spring Rolls Green Curry Chicken dekoreret med sprøde spirer og wok-svampe

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Green Curry Chicken dekoreret med sprøde spirer og wok-svampe

Ingredienser:

4 stk. Spring Rolls Green Curry Chicken

20 g prawncrackers – rejechips (Alternativt kan jordnødder eller peanuts også bruges)

30 g  ærte/bønnespirer

50 g svampe (f.eks. Enoki svampe)

2 forårsløg

2 spsk. sweet chilisauce

Soyasauce

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Imens skæres svampene i mindre stykker og ristes hårdt og hurtigt i en wok eller en gryde, og smages til med lidt soyasauce. Forårsløgene snittes fint og rejechips knuses i mindre stykker. De bagte Spring Rolls flækkes på langs som hotdogbrød og fyldes/dekoreres med svampene efterfulgt af spirer, og toppes af med sprøde rejechips og fintsnittet forårsløg. Stænk til sidst med sweet chilisauce efter behov.

Tip:

Kan du ikke skaffe prawncrackers (rejechips), så kan jordnødder/peanuts også fint bruges.