Samosa serveret med ovnbagte tandoori grønsager

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Samosa serveret med ovnbagte tandoori grønsager

Ingredienser:

8 stk. Samosa
1 aubergine
2 peberfrugter
150 g cherrytomater
1 rødløg
1 citron
1 spsk. cashewnødder
1 tsk. sorte sesamfrø
1 spsk. tandoori krydderi
2 spsk. madolie
Salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered samosaerne efter anvisning på æsken. Skær alle grøntsager i mindre stykker, gerne lige store.
Læg grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og vend det hele med olie og tandoorikrydderi.
Krydr derefter grøntsagerne med lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ovnen sammen med
samosaerne, så det hele bliver færdig samtidig. Drys med lidt sesamfrø og cashewnødder inden servering og dryp lidt citronsaft over retten.

Tip:

Servér evt. med en god indisk raita dip lavet på cremefraiche, rødløg, friske koriander og spidskommen.