Risottoburger med stegte tomater og auberginer, grøn pesto og mozzarella

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Risottoburger med stegte tomater og auberginer, grøn pesto og mozzarella

Ingredienser:

4 stk. Risottoburgere
4 burgerboller
4 tomater
1 aubergine
200 g pesto
250 g mozzarella (2 stk.)
4 fed hvidløg
Lidt olie til stegning
Friske krydderurter; evt. merian/oregano

Sådan gør du:

Risottoburgerne tilberedes efter anvisning på æsken. Skær nogle tykke skiver aubergine, og rist dem gyldne
på en varm pande med olie. Det samme gentages med tomaterne, men uden de bliver for bløde.
Vend aubergine- og tomatskiverne med hakket hvidløg og krydderurter. Rist bollerne og smør dem med pesto. Læg Risottoburgerne på underbollerne, og anret med aubergine, tomat og mozzarellaskiver – afslut med overbollen.

Tip:

Smør evt. overbollerne med lidt pesto og varm dem i ovnen samtidig med Risottobøfferne, dog kun 7-8 min