Risottoburger med ”græskarbolle”, salat og cremefraiche

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Risottoburger med ”græskarbolle”, salat og cremefraiche

Ingredienser:

2 stk. Risottoburgere
400 g butternut græskar
2 spsk. græskarkerner
100 g blandet salater
1 dl cremefraiche
lidt madolie
½ citron
Salt og peber

Sådan gør du:

Risottoburgerne tilberedes efter anvisning på æsken. Skræl græskar, og skær 4 regulere skiver på ca. 1,5 cm. tykkelse. Steg dem gyldne og møre på en pande med lidt olie.
Tilsæt græskarkernerne på panden ca. 1 min. før græskarskiverne er færdige, og krydr det hele med lidt salt og peber. Anrettes med risottobøf, salat vendt i lidt citronsaft og cremefraiche som tilbehør.

Tip:

Du kan også erstatte græskarskiverne med knoldselleri og evt. bage det i ovnen i stedet, sammen med risottobøfferne.