Spring Rolls Red Thai Chicken med stir fry peberfrugt og svampe i ingefærcreme

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Red Thai Chicken med stir fry peberfrugt og svampe i ingefærcreme

Ingredienser:

4 stk. Red Thai Chicken Spring Rolls

150 g. peberfrugt

100 g. svampe

1 løg

1 lime

1 stilk citrongræs (Alternativt kan der bruges citronskal eller limeskal)

1 dl. kokosmælk

1 spsk. fintreven ingefær

2 forårsløg

Lidt frisk basilikum

1 pose Jasminris eller nudler

Lidt soyasauce

Sådan gør du:

Tilbered risene efter anvisning på pakken. Red Thai Chicken Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær peberfrugt, løg og svampe i grove stykker og svits det hele i varm olie i en wok eller gryde.
Knus citrongræsset og snit det meget fint. Til sidst koges grøntsagerne i 2-3 minutter i kokosmælk smagt til med reven ingefær, limesaft, citrongræs og lidt soyasauce.
Til sidst drysses retten med groft hakket basilikum og fintsnittet forårsløg.

Tip:

Retten fungere også rigtig godt med nudler.