2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Ingredienser:
150 g. peberfrugt
100 g. svampe
1 løg
1 lime
1 stilk citrongræs (Alternativt kan der bruges citronskal eller limeskal)
1 dl. kokosmælk
1 spsk. fintreven ingefær
2 forårsløg
Lidt frisk basilikum
1 pose Jasminris eller nudler
Lidt soyasauce
Sådan gør du:
Tilbered risene efter anvisning på pakken. Red Thai Chicken Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær peberfrugt, løg og svampe i grove stykker og svits det hele i varm olie i en wok eller gryde.
Knus citrongræsset og snit det meget fint. Til sidst koges grøntsagerne i 2-3 minutter i kokosmælk smagt til med reven ingefær, limesaft, citrongræs og lidt soyasauce.
Til sidst drysses retten med groft hakket basilikum og fintsnittet forårsløg.
Tip:
Retten fungere også rigtig godt med nudler.