Nacho bøffer – stegt kylling og rødbede-couscous med grønkål og salatost

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Nacho bøffer – stegt kylling og  rødbede-couscous med grønkål og salatost

Ingredienser:

4 stk. Nachobøffer
4 stykker kylling – bryst/lår
500 g friske rødbeder
200 g couscous forkogt
100 g grønkål – groft plukket
25 g mandler
½ dl rapsolie
1 citron
50 g salat ost

Sådan gør du:

Marinér kyllingestykkerne i lidt olie, krydr dem og steg dem i ca. 20 min. samtidig med nacho bøfferne. Tilbered nacho bøfferne og couscous efter anvisning på emballagen. Skræl og skær rødbederne i mindre stykker, mariner med lidt olie og krydr. Bag dem i ovnen ca. 15 min til de er al dente. Giv grønkålen 5 sek. I kogende vand. Vend rødbederne med couscous, og grønkål. Smag til med citronsaft, olie og krydr med salt og peber. Anret dekorativt med salatost, grofthakkede mandler og kyllingestykkerne. Velbekomme’

Tip:

Snit eventuelt lidt strimler af den rå rødbede. Lig strimlerne i koldt vand ca. 10 min. og bland dem i couscous ‘en ved servering – det giver lidt sprød og frisk konsistens til retten.