Miniruller med oksekød, saltede slikærter og chilisauce

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

 

Miniruller med oksekød, saltede slikærter og chilisauce

Ingredienser:

Miniruller med oksekød, 6 stk.
50 g slikærter
1 tsk. syde salt (også kaldt flagesalt)
lidt sesamolie

Chilisauce:
2 spsk. tomatpuré
1 finthakkede hvidløg
2 chili – rød fint hakket
1 spsk. brun sirup
1 tsk. eddike
1 knivspids kanel, fennikelfrø og ingefærpulver

Sådan gør du:

Minirullerne tilberedes efter anvisning på æsken. Bland alle ingredienserne til chilisaucen og smag evt. til med lidt salt og lidt mere eddike, afhængig af hvor frisk og syrlig den skal være. Giv slikærterne et meget hurtigt opkog i lidt vand – ca. 10 sekunder. Afdryppes og vendes straks i lidt olie og med lidt syde salt. Anrettes og serveres straks mens minirullerne og ærterne er varme. Velbekomme’