Miniruller med grøntsager serveret med chili-mayo, sesamfrø og friske koriander
Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Ingredienser:
Miniruller med grøntsager, 6 stk.
1 frisk rød chili – f.eks. jalapenös
lidt friskhakkede krydderurter – f.eks. koriander
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
1 frisk rød chili – f.eks. jalapenös
lidt friskhakkede krydderurter – f.eks. koriander
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
Sådan gør du:
Minirullerne tilberedes som anvist på pakken.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne, og smag til med lidt salt evt. ekstra chili. Servér straks de varme miniruller med lidt friskhakkede krydderurter og frisk chili.
Tip:
Chili-mayo kan fint laves dagen forinden, og holder ca. 1 uge på køl.