Mini Samosa med svampedip og friske koriander

2 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Mini Samosa med svampedip og friske koriander

Ingredienser:

6 stk. Mini Samosa
1 dl. Creme fraiche 18%
1 dl. Mayonnaise
2 spsk. tørret svampe
1-2 tsk. limesaft
1 fed hvidløg
Lidt friske koriander

Sådan gør du:

Samosaerne tilberedes efter anvisning på pakken.
Giv svampene en hurtig blanchering og hæld dem derefter over i en sigte hvor det overskydende væske presses fra. Tør dem herefter i ovnen ved 100 grader i 10 min. Hak de tørrede svampe med en kniv eller blend dem hurtigt med en stavblender. Bland creme fraiche og mayonnaise. Smag dippen til med svampepulver, limesaft, finthakket hvidløg og koriander. Servér straks til de varme og sprøde samosas.

Tip:

Koriander kan fint erstattes af persille eller purløg.