Mini forårsruller med tex-mex oksekød med cheddar-chipotlecreme og bagte tomater

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 10-15 min.

Mini forårsruller med tex-mex oksekød med cheddar-chipotlecreme og bagte tomater

Ingredienser:

20 stk. Mini forårsruller med tex-mex oksekød
2 dl fløde 13 %
75 g reven cheddarost
2 spsk. maizena
1 tsk. chipotle-krydderi
50 g små tomater
Salt

Sådan gør du:

Mini Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken.
Cheddar-chipotle creme: Kog fløden op i en lille gryde og tilsæt osten. Jævn med Maizena udrørt i en lille smule vand. Koges 1-2 min. til cremen er blank og jævn. Smag til med chipotle og lidt salt.
Bag de små tomater i ovnen sammen med Mini Spring Rolls de sidste 3-4 min., så de stadig bevarer lidt sprødhed. Serveres straks med den varme cheddar-chipotle creme.

Tip:

Cheddarost kan også erstattes med parmesanost eller lignende.