Lun pita med vegetable burger vegan, spirer og ristede svampe

2 personer – Total tilberedningstid 25-30 min.

Lun pita med vegetable burger vegan, spirer og ristede svampe

Ingredienser:

2 stk. Grøntsagsbøffer
2 stk. pitaboller
100 g. svampe
½ rødløg
Lidt hvedespirer eller lign.
2 spsk. grøn eller rød pesto
Lidt madolie
Evt. lidt salat

Sådan gør du:

Grøntsagsbøfferne tilberedes efter anvisning på pakken. Skyl svampene og skær dem i tykke skiver – ristes hårdt og kort på en pande med lidt olie, salt og peber. Lun pitabollerne og lav en lomme til bøfferne. Smør indersiden med pesto og fyld pitabollerne med bøfferne efterfulgt af de ristede svampe, fintsnittet rødløg og spirerne.

Tip:

Der findes mange forskellige friske og spændende spirer. Prøv dig frem - det hele smager godt!