Jubilæumsruller med Kantonesisk stegte nudler

2 personer – Total tilberedningstid 25-30 min.

Jubilæumsruller med Kantonesisk stegte nudler

Ingredienser:

3 stk. Jubilæumsruller
150 g. æg-nudler
2 æg - sammenpisket
1 dl. ærter
2 spsk. soja
1 dl. forårsløg
25 g. bacon i strimler
50 g. pillet rejer
1 tsk. sesamolie
1 spsk. madolie
Lidt friske koriander eller krydderurter

Sådan gør du:

Jubilæumsrullerne og nudlerne tilberedes efter anvisning på pakkerne. Imens piskes æg sammen og steges på en pande. Æggene skæres i mindre stykker og tages af panden. Svits bacon, løg og rejer i mad – og sesamolie. Tilsæt de frisk kogte nudler, ærter og sojasauce. Til sidst vendes de stegte æg i og der smages til med lidt sukker og evt. lidt ekstra soja. Pynt retten med friske koriander eller tilsvarende smagfulde krydderurter som f.eks. persille eller basilikum.

Tip:

Drys eventuelt lidt gyldne og ristet sesamfrø over retten og servér lidt ekstra soyasauce til retten.