Jubilæumsruller med bambusskud-topping, spicy vandkastanier og sur-sødsauce

2 personer – Total tilberedningstid 25-30 min.

Jubilæumsruller med bambusskud-topping, spicy vandkastanier og sur-sødsauce

Ingredienser:

3 stk. Jubilæumsruller
1 ds. vandkastanier
1 ds. bambusskud
1 tsk. frisksnittet chili
1 tsk. sesamolie
1 tsk. frisk snittet forårsløg
1 tsk. limesaft
1 dl. sur-sødsauce
Lidt madolie

Sådan gør du:

Jubilæumsrullerne tilberedes efter anvisning på pakken. Vandkastanierne skæres i mindre stykker og vendes med lidt chili, limesaft og sesamolie. Herefter snittes bambusskud i fine strimler og lynristes ved hed varme i en wok eller pande med lidt madolie. Flæk de varme jubilæumsruller på langs i den ene side og fyld dem med vandkastanier og de ristede bambusskud. Pyntes af med lidt sur-sødsauce og frisksnittet forårsløg.