Jubilæumsruller med ægte chow-chow ris

2 personer – Total tilberedningstid 25-30 min

Jubilæumsruller med ægte chow-chow ris

Ingredienser:

3 stk. Jubilæumsruller
2 dl. løse ris - gerne jasminris
1 spsk. gul karry
1 løg - finthakket
4-5 champignons - finthakket
1 dl. kokosmælk
1 spsk. sojasauce

Tilbehør:
1 skål mangochutney
1 skål ristet kokos
1 skål finthakket æbler
1 skål fintsnittet forårsløg
Lidt madolie

Sådan gør du:

Jubilæumsrullerne tilberedes efter anvisning på pakken. Svits løg og champignons i en gryde med lidt olie uden at tage farve. Tilsæt karry og efterfølgende risene. Tilsæt 3 dl. vand, 1 dl. kokosmælk og 1 spsk. soja og lad risene koge i ca. 10 min. Lad dem efterfølgende trække i 10 min. med låg. I mellemtiden anrettes 4 skåle med tilbehøret. Retten serveres varm og frisklavet med tilbehøret.

Tip:

Øvrig velegnet tilbehør kunne også være saltet jordnødder, hakket kogt æg eller rosiner