4 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
4 skiver cheddarost
4 tortilla pandekager
1 rødløg – i tynde skiver
100 g blandet salat
lidt madolie til stegning
Sauce tartare:
½ dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
1 spsk. hakkede cornichoner (syltet agurk)
½ spsk. hakket kapers
½ spsk. sennep – gerne grov
½ citron og lidt hakket krydderurter. f.eks. purløg, persille, estragon, kørvel
smag til med salt og peber
Sådan gør du:
Veggie burgerne tilberedes efter anvisning på emballagen
men 5 min. før ligges osteskiverne på bøfferne, til de er smeltet.
Sauce tatare:
Bland creme fraiche med mayo, de hakkede cornichoner,
kapers og sennep.
Smag til med citronsaft, og bland med de hakkede krydderurter.
Anretning: Varm/grill pandekagerne og fyld dem med bøfferne
bygget op med salat, rødløg og sauce tatare.