Grøntsagsbøf serveret med tomat-salat og spicy-dip

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Grøntsagsbøf serveret med tomat-salat og spicy-dip

Ingredienser:

1 æske grøntsagsbøffer, 4 stk.
6 store blommetomater
2 avocadoer
100 g fetaost
1 rødløg, i skiver
Et lille bundt frisk basilikum

Spicy-dip:
2 spsk. sambal oelek
4 spsk. tomatpuré
2 spsk. honning
Smag til salt og chili

Sådan gør du:

Tilbered grøntsagsbøfferne efter anvisning på emballagen. Skær tomater og rødløg, smuldre fetaosten og bland til en salat. Pynt med lidt frisk basilikum.
Spicy-dip: Bland alle ingredienserne, og smag til med lidt salt og evt. ekstra chili. Rør alle ingredienserne sammen i en skål eller gammelt syltetøjsglas.