Grøntsagsbøf med spejlæg og indbagt laks ”en Papilotte”

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

Grøntsagsbøf med spejlæg og indbagt laks ”en Papilotte”

Ingredienser:

1 æske med grøntsagsbøffer, 4 stk.
4 æg
4 stykker laks a 150 g.
300 g rodfrugter. f.eks. gulerod, pastinak, porrer
50 g smør
4 spsk. vand
1 citron
lidt hakket persille
4 stykker stanniol og bagepapir á 20 x 20 cm.

Sådan gør du:

Skær rodfrugterne i strimler. Læg de 4 stykker stanniol ud på et bord, placér bagepapir ovenpå hvert stykke stanniol.
Fordel rodfrugterne i en lille bunke på hvert stykke stanniol/bagepapir.
Fordel laks, smør, persille og vand på rodfrugterne og krydr.
Luk hver portion til små pakker – sørg for de er lukket godt.
Kom pakkerne i ovnen samtidig med grønsagsbøfferne, som tilberedes efter anvisning på emballagen.
Lav 4 spejlæg, og fordel dem på grøntsagsbøfferne. Server grøntsagsbøfferne med indholdet fra pakkerne.