Grøntsagsbøf med grydestegte spidskål, salatost og kapersvinaigrette

Til 2 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Grøntsagsbøf med grydestegte spidskål, salatost og kapersvinaigrette

Ingredienser:

Grøntsagsbøf, 4 stk.
1 spidskål eller 2 mini
50 g salatost

Kapervinaigrette:
50 g grofthakkede kapers
1 skalotteløg – finthakket
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijon sennep
6 spsk. rapsolie
2 spsk. persille - grofthakket

Sådan gør du:

Grøntsagsbøfferne tilberedes efter anvisning på pakken.
Spidskål deles i 2 eller 4 stykker på langs. De steges i en gryde med låg på snitfladen i halv olie og lidt smør – i ca. 5-10 min. ved jævn varme.
Vinaigrette: Bland sennep og eddike og pisk efterfølgende olien i. Røres til sidst med kapers, persille og løg. Anret det hele på en tallerken og drys med smulder af salatosten. Værsgo’.