Grøntsags samosa serveret med hjemmelavet humus og grøntsags-stænger

Til 2-3 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Grøntsags samosa serveret med hjemmelavet humus og grøntsags-stænger

Ingredienser:

1 æske grøntsags samosa, 12 stk.
200 g oliven, sorte eller grønne
100 syltede artiskokker
½ agurk
200 g gulerødder

Humus:
400 g kogte kikærter
1 citron
½ dl olivenolie
1 tsk. spidskommen
4 fede hvidløg, finthakket
Smag til med salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered samosas efter anvisning på emballagen. Imens skæres gulerødder og agurk i stænger. Server de lune samosas med grøntsags-stængerne, oliven og syltede artiskokker.
Humus: Blend kikærterne og smag til med olivenolie, hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt og peber.