Gratineret miniruller med tex-mex oksekød serveret med forskellige snacks

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Gratineret miniruller med tex-mex oksekød serveret med forskellige snacks

Ingredienser:

1 æske miniruller med tex-mex oksekød, 20 stk.
100 g. revet cheddarost
1 lille rød chili
150 g. jalapenos
250 g. peanuts
200 g. chips
200 g. pistacienødder
Lidt frisk persille til pynt

Ginger-lime dip:
2,5 dl. Creme fraiche 18%
1 spsk. friskrevet ingefærsaft
1 spsk. Honning
1 spsk. limesaft
Salt og peber

Chili-sauce:
2 spsk. tomatpuré
1 finthakkede hvidløg
2 chili – rød fint hakket
1 spsk. brun sirup
1 tsk. eddike
1 knivspids kanel, fennikelfrø og ingefærpulver

Sådan gør du:

Tilbered minirullerne efter anvisning på emballagen. Ca. 5 minutter før minirullerne er færdige,
drysses de med lidt cheddarost. Imens klargøres de forskellige snacks til minirullerne.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne til chilisaucen og smag evt. til med lidt salt og lidt mere eddike, afhængig af hvor frisk og syrlig den skal være. Ginger-lime dip: Bland alle ingredienserne og smag til med lidt salt og peber. Den færdige dip kan evt. drysses med lidt 5 spices krydderi. Server dippene til de gratineret miniruller. Velbekomme’