Den perfekte Nacho Burger

2 personer – Total tilberedningstid: 25-30 min.

Den perfekte Nacho Burger

Ingredienser:

2 stk. Nacho Burger

2 stk. Brioche/burgerboller

2 skiver Cheddarost

300 g Rodfrugter f.eks. sød kartofler og gulerødder.

3 spsk. olie

Lidt salat – Iceberg eller hjertesalt kan fint bruges

Eventuelt lidt ketchup

 

Tomat-avokadosalsa:

1 tomat

½ avokado

¼ rødløg

2 tsk. olivenolie

1 tsk. lys sirup

Sådan gør du:

Rodfrugterne skylles og skæres i fine tynde strimler og vendes herefter i olien og drysses med lidt salt. Herefter bages rodfrugterne i ovnen ved 225 grader i 25 min. Nacho Burgerne tilberedes efter anvisning på æsken. I de sidste 2 min. af tilberedningstiden ligges en skive cheddarost på hver af Nacho Burgerne.

Imens halveres og ristes burgerbollerne.

Start med at bygge burgeren op med lidt salat, derefter den gratinerede Nacho Burger og til sidst tomat-avokadosalsaen inden overbollen. Rodfrugt fritterne serveres som tilbehør, eventuelt med lidt ketchup.

Tomat-avokadosalsa:
Skyl og halver tomaten. Herefter fjernes kernerne og tomaten skæres i mindre stykker. Halver og skær avokadoen i mindre stykker. Avokado – og tomatstykkerne blandes sammen og smages til med olivenolie, lys sirup samt lidt salt og peber.

Tip:

Brug eventuelt den sidste halvdel af avokadoen i burgerne.