Classic forårsruller til ovn serveret med brasede kartofler, spejlæg og hjemmelavet ketchup

Til 2-3 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

Classic forårsruller til ovn serveret med brasede kartofler, spejlæg og hjemmelavet ketchup

Ingredienser:

1 pose Classic forårsruller til ovn, 6 stk.
1 kg kartofler, kogte og skåret i tern
2 store løg, grofthakket
Olie eller smør til stegning
4 store æg
200 g syltede rødbeder
Smag til med salt og peber

Hjemmelavet ketchup:
1 ds. tomatkoncentrat – 50 g
25 g eddike
25 g sukker
50 g vand
krydderier; f.eks. karry, paprika eller basilikum

Sådan gør du:

Kog kartoflerne. Tilbered Classic forårsruller til ovn efter anvisning på posen. Imens svitses løgene i rigeligt smør. Skær kartoflerne i tern og kom dem på panden og steg dem til de bliver sprøde. Tilsæt de svitsede løg. Smag til med salt og peber. Lav 4 spejlæg og læg de færdige spejlæg på de brasede kartofler.

Ketchup: Rør alle ingredienserne sammen i en skål eller et gammelt syltetøjsglas. Servér forårsrullerne til de brasede kartofler og spejlæg. Velbekomme’