Til 2-3 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25 min.

Ingredienser:
200 g. blandede svampe, f.eks. champignon og kantareller, skåret i skriver
500 g. nudler
3 forårsløg, skåret i tynde strimler
100 g. peanuts, du kan både bruge saltede eller usaltede
1 rød chili, finthakket
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1 tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
Sådan gør du:
Tilbered Classic forårsruller til ovn efter anvisning på posen. Imens koges nudlerne i let saltet vand efter anvisning på posen. Hæld nudlerne i en si. Svampene sauteres på en varm pande. Skær forårsløg i tynde strimler og hak chilien fint. Bland nudler med de sauterede svampe i en skål og top med forårsløg, chili, og peanuts.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med lidt salt og evt. lidt ekstra chili.
Servér nudelsalat sammen med de lune Classic forårsruller.
Velbekomme`