Classic forårsruller til ovn med råstegt blomkål, ærter og dild-dressing

2 personer – Total tilberedningstid: 15-20 min.

Classic forårsruller til ovn med råstegt blomkål, ærter og dild-dressing

Ingredienser:

Ingredienser

4 stk. Classic forårsruller til ovn

½ blomkål

100 g ærter

Lidt frisk chili

Lidt revet citron skræl

Lidt fintsnittet dild

 

Sommerdressing

1 dl. Yoghurt

1 tsk. friskpresset citronsaft (Citronen må ikke være overfladebehandlet)

½ tsk. sukker

1 lille bundt dild

Sådan gør du:

Fremgangsmåde
Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen. Blomkålen plukkes og skylles, hvorefter den skæres i mindre buketter. Vend 3/4 af blomkålene i lidt olie og steg blomkålene direkte på en varm pande til de bliver gyldne. Blomkålen krydres evt. med lidt salt og peber. Den sidste 1/4 af blomkåls buketterne skæres i tynde skiver og blandes med ærterne i en skål.

Anret de sprøde forårsruller sammen med de ristede blomkål og blandingen med de rå blomkålsstrimler og ærter på en tallerken eller i en skål. Afslutningsvis drysses med lidt ekstra fintsnittet dild, lidt revet citronskal og fintsnittet chili efter smag.

Sommerdressingen serveres i en lille skål som tilbehør.

Sommerdressing
Hak dild fint og bland det godt sammen med yoghurt, citronsaft og sukker til det har en jævn konsistens.

Tip:

TIPS! Udover dild, kan andre sommerkrydderurter også fint bruges f.eks. basilikum og purløg