Classic forårsruller med stegte æg-nudler, jordnødder og sur-sødsauce

2 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 minutter

Classic forårsruller med stegte æg-nudler, jordnødder og sur-sødsauce

Ingredienser:

4 stk. Classic forårsruller
150 g. nudler
2 spsk. jordnødder/peanuts
2 æg - sammenpisket
2 forårsløg
1-2 dl. sur-sødsauce

Sådan gør du:

Classic forårsruller og nudler tilberedes efter anvisning på pakkerne. De sammenpiskede æg hældes på en varm pande med lidt olie og omrøres til røræg. Vend nudlerne i og smag til med jordnødder og lidt soya. Til sidst drysses retten med fintsnittet forårsløg. Serveres straks med de varme Spring Rolls og sur-sødsauce.

Tip:

Hvis du ønsker lidt ekstra grøntsager i retten, kan du evt. tilsætte lidt ærter, spinat eller bønner i nudlerne.