Classic forårsruller med sesam-ristede rodfrugter og nem karrysauce

Til 4 personer – Total tilberedningstid ca. 15-20 min.

Classic forårsruller med sesam-ristede rodfrugter og nem karrysauce

Ingredienser:

8 stk. Classic Forårsruller
700 g blandede rodfrugter
f.eks. kartofler, gulerod, jordskokker, rødbeder
Lidt olie til stegning
Sesamfrø
Evt. krydderurter til pynt

Karrysauce:
2 spsk. madolie
2 tsk. karry
2 dl cremefraiche 18 %
2 dl cremefraiche 38 %
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber

Sådan gør du:

Forårsrullerne tilberedes efter anvisning på posen. Imens skæres rodfrugterne i skiver på ca. ½ cm tykkelse. Steg rodfrugterne på en pande med lidt olie, til de er møre. Krydr med salt og sesamfrø.
Karrysauce: Varm olien i en lille gryde med karry og hvidløg i kort tid, og tilsæt herefter cremefraiche. Varm saucen godt igennem, og smag til med salt og peber. Anret det hele dekorativt, evt. med lidt friske krydderurter og et