10 personer – Total tilberedningstid: ca. 20-25.

Ingredienser:
10 stk. burgerboller
Hummus creme:
300 g. Hummus
300 g. creme fraiche
3 fed hvidløg – finthakket
1 citron
lidt salt og peber
Svampesalat:
400 g. svampe i skiver
400 g. blandet salat
1 rødløg i skiver
3 tsk. balsamicoeddike
Sådan gør du:
Nacho burgerne tilberedes efter anvisning på posen.
Bland hummus med creme fraiche, og smag til med hvidløg og citronsaft.
Rist bollerne, og svits svampene meget kort tid på en varm pande og krydr med salt og peber.
De færdige svampe blandes straks i salaten, med lidt olie og balsamicoeddike.
Smør bollerne med humuscremen, og byg burgeren op med først Nachobøf,
herefter svampesalat, rødløgsskiver, og afslut med overbollen.
Tip:
Stik evt. en grillpind igennem burgeren, så den holder bedre på formen.