Spring Rolls med oksekød og spicy risfrikadeller og raitadip

Spring Rolls med oksekød til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

 

Spring Rolls med oksekød og spicy risfrikadeller og raitadip

Ingredienser:

20 stk. Spring Rolls med oksekød
1 kg daggamle kogte ris – sammenklistret (jasmin, sorte el. basmati)
1-2 æg
1 rødløg, finthakket
3 fed hvidløg – finthakket
1 spsk. fintreven ingefær
1 spsk. karry
100 g salatost (feta) - smuldret
lidt friske krydderurter

Raita dip:
3 dl cremefraiche
1 tsk. spidskommen
1 finthakkede rødløg
1 dl hakket bredbladet persille
lidt citronsaft
salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Bland ris med rødløg, ingefær, krydderurter, salatost og hvidløg.
Vend 1 æg i blandingen og tryk risblandingen til små frikadeller.
Er blandingen lidt for tør, så vend et ekstra æg i blandingen.
Krydr blandingen, og steg ris frikadellerne på en panden med lidt olie, til de er gyldne.
Raitadip: Bland alle ingredienser og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anrettes sammen med de varme Spring Rolls.

Tip:

Ris frikadellerne kan også fint serveres kolde, som fyld i en god salat eller sandwich.