10 personer- Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
2 ds. forkogte linser af en slags
2 hakket rødløg
2 æbler i tern
5 spsk. rapsolie
2 spsk. æbleeddike
2 tsk. sennep
100 g hasselnødder – grofthakket
1 bundt bredbladet persille
Creme:
5 dl græsk yoghurt
2 tsk. five-spice krydderi
2 tsk. honning
2 hvidløg – fint hakket
1 lime
Sådan gør du:
Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Lav en dressing med rapsolie, æbleeddike, og sennep.
Bland linserne med rødløg, æbler, hasselnødder og groft snittet persille
og overhældes med dressingen.
Bland yoghurt med five-spice, honning samt hvidløg, og justér smagen med limesaft.
Serveres straks med Spring Rolls.
Tip:
Snit evt. en lomme på langs i Spring Rolls og fyld med linsesaft og creme – hvis du er på farten.