Spring Rolls med kylling serveret med forårsløg, asparges, glasnudler og krydderolie

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

Spring Rolls med kylling serveret med forårsløg, asparges, glasnudler og krydderolie

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls med kylling
500 g glasnudler
2-3 bundter grønne/hvide asparges
1 bundt forårsløg
ca. 2 dl madolie
ca. 50 g Friske krydderurter; f.eks. persille, purløg og kørvel

Sådan gør du:

Spring Rolls med kylling og glasnudler tilberedes efter anvisning på poserne. Afkøl de kogte nudler.
Snit eller hak forårsløg og asparges fint, og vend ca. ¾ i nudlerne. Blend ca. halvdelen af krydderurterne med olien, og vend blandingen med nudlerne. Anret nudel salaten i små eller store skåle, sammen med aspargesene og drys med krydderurterne. Server de lune Spring Rolls til.