Spring Rolls Maxi TO GO med Edamame-bønnesalat og misodip

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min

Spring Rolls Maxi TO GO med Edamame-bønnesalat og misodip

Ingredienser:

10 stk. Spring Rolls Maxi
500 gram edamame bønner uden bælg
1 finthakket rødløg
lidt spæd salat – ca. 150 g

Misodip:
6 spsk. miso
1 spsk. sesamfrø
½ tsk. tørret chili
1 spsk. madolie
saften af ½ citron – ca. 2 spsk.
1 tsk. rørsukker
1,5 spsk. tahin
2 fed hvidløg
Lidt vand
Salt og peber

Sådan gør du:

Spring Rolls Maxi tilberedes efter anvisning på posen. Misodip: Rist sesamfrø på en tør pande og kom dem i en blender med de øvrige ingredienser. Juster evt. med lidt vand til en cremet konsistens.
Bland edamame bønnerne med rødløg og salat, som herefter marineres med ca. 1 spsk. misodip.
Resten af misodip’en serveres i en separat skål.

Tip:

Retten kan fint pakkes i små wok-bokse og bægre til misodip