Soufflé med broccoli og gulerødder serveret med krydderurtefrikadeller og ovnkartofler

Soufflé med broccoli og gulerødder til 10 personer – Total tilberedningstid: ca. 1 time.

 

Soufflé med broccoli og gulerødder serveret med krydderurtefrikadeller og ovnkartofler

Ingredienser:

10 stk. soufflé med broccoli og gulerødder
1,5 kg små kartofler

Frikadellefars:
1 kg hakket svin/kalvekød
2 hakkede løg
2 dl havregryn
ca. 3 dl mælk
1 dl hakket persille
2 tsk. frisk/tørret timian
1 bundt purløg – fintsnittet
1 dl madolie
1 spsk. røget salt

Sådan gør du:

Bland alle ingredienser til frikadellefarsen.
Skyl kartoflerne grundigt, og skær dem eventuelt i mindre stykker.
Vend dem i olie og krydr med røget salt inden de tilberedes i ovnen.
Samtidig tilberedes souffléerne som anvist på posen.
Steg imens frikadellerne på en pande.
Anret det hele dekorativt på fade og i skåle.

Tip:

Servér eventuelt en grov sennep rørt med lidt honning og yoghurt naturel til.