Soufflé med blomkål i hotdogs med råsyltet blomkål og urte-remo

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Soufflé med blomkål i hotdogs med råsyltet blomkål og urte-remo

Ingredienser:

10 stk. Souffle med blomkål
10  fuldkorns hotdogs brød

Urte-remoulade:
½  blomkål
1 lille bundt bredbladet persille
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. karry
½ tsk. honning
½  spsk. kapers
2 fintsnittede forårsløg
½ citron
Salt og peber

Sådan gør du:

Soufflé tilberedes efter anvisning på posen. ½ delen af blomkålen og persillen blendes groft med kapers. Vendes efterfølgende i mayonnaise med forårsløg. Smages til med sennep, karry, honning, citronsaft, salt og peber. Den anden halvdel af blomkålen deles i små buketter, og snittes evt. fint. Vendes i citronsaft med lidt salt og lidt persille. Lun hotdog brød, og fyld op med skiver af lun blomkålssoufflé, urte-remo og pynt af de råsyltede blomkålsbuketter.

Tip:

Supplér eventuelt fyldet med lidt ristede nødder og/eller lækre sprøde spirer