10 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
10 fuldkorns hotdogs brød
Urte-remoulade:
½ blomkål
1 lille bundt bredbladet persille
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. karry
½ tsk. honning
½ spsk. kapers
2 fintsnittede forårsløg
½ citron
Salt og peber
Sådan gør du:
Soufflé tilberedes efter anvisning på posen. ½ delen af blomkålen og persillen blendes groft med kapers. Vendes efterfølgende i mayonnaise med forårsløg. Smages til med sennep, karry, honning, citronsaft, salt og peber. Den anden halvdel af blomkålen deles i små buketter, og snittes evt. fint. Vendes i citronsaft med lidt salt og lidt persille. Lun hotdog brød, og fyld op med skiver af lun blomkålssoufflé, urte-remo og pynt af de råsyltede blomkålsbuketter.
Tip:
Supplér eventuelt fyldet med lidt ristede nødder og/eller lækre sprøde spirer