Soufflé broccoli og gulerødder som ”cupcakes” med grøn pikant-topping

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

Soufflé broccoli og gulerødder som ”cupcakes” med grøn pikant-topping

Ingredienser:

10 stk. Mini souffle med broccoli og gulerødder
300 . ærter
2 spsk. cremefraiche
1 bundt friske krydderurter; f.eks. timian, basilikum, persille
1 fed hvidløg - finthakket
½ citron

Sådan gør du:

Soufflé tilberedes efter anvisning på posen. Blend ærterne til en grov mos, og vend derefter med cremefraiche. Smages til med finthakkede krydderurter, hvidløg, citronsaft samt salt og peber, til en pikant topping.
Anret souffléerne, evt. i små papirs-muffins forme. Fyld topping i en sprøjtepose og sprøjt toppingen dekorativt på souffleerne og pynt af med lidt af krydderurterne.

Tip:

I stedet for en sprøjtepose kan topping også fint anrettet med en lille ske.