Samosa med grøntsager og harissa bagte squash

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25

Samosa med grøntsager og harissa bagte squash

Ingredienser:

20 stk. Samosa med grøntsager
3-4 squash

Harissa:
2-3 røde peber skåret i mindre stykker
saft af ½ citron – ca. 2 spsk.
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt korianderfrø
1 tsk. kanel
ca. 1 dl. madolie
1 lille bundt frisk mynte og koriander
Lidt salt og sukker

Sådan gør du:

Samosa tilberedes efter anvisning på posen. Skær squash i grove stykker, og fordel dem i et ovnfast fad.
Harissa: Blend peberfrugt, hvidløg, chili, olie og de tørrede krydderier sammen.
Tilsæt de friske krydderurter og blendes igen, men kun 5-10 sek. så Harissa’en bliver til en grov pasta.
Smag til med sukker og salt. Halvdelen blandes med squash og bages i ovnen sammen med Samosa.
Anrettes og den anden halvdel af Harissa serveres i skåle.