10 personer – Total tilberedningstid: 15-20 min.

Ingredienser:
500 g. boghvedekerner
500 g. pillet edamamebønner
100 g. spirer – f.eks. af hvede, hvidløg
50 g. ristede solsikkekerner
2 forårsløg
Dressing:
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. honning
2 spsk. madolie
1 spsk. grov sennep
Sådan gør du:
De økologiske ovnruller tilberedes efter anvisning på pakken. Boghveden skylles grundigt og koges efterfølgende i ca. 8 min. med lidt salt. Lad dem efterfølgende trække yderligere 8 min i det varme vand, hvorefter det sigtes. Vend boghvede med edamamebønner, spirer, forårsløg og de ristede solsikkekerner.
Dressing:
Hvidvinseddike lunes med honningen til den har en blød konsistens og herefter røres den med olie og sennep. Smages til med lidt salt og peber.
Tip:
Boghvede kan også fint erstattes af andre kornsorter – f.eks. perlebyg.