Økologiske minirullesnacks med grøn nøddesauce

10 personer – Total tilberedningstid: 10-15 min.

Økologiske minirullesnacks med grøn nøddesauce

Ingredienser:

30 stk. Miniruller
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. hørfrø
1 lille bundt persille
1 fed hvidløg
2 dl. madolie
1 tsk. Honning
1-2 tsk. Æblecidereddike

Sådan gør du:

Miniruller tilberedes efter anvisning på pakken. Imens ristes alle kerner/nødder på en tør pande til de er lysebrune. Herefter hældes nødder/kerner i en blender med olie, hakket persille, hvidløg, honning og æblecidereddiken – her blendes ingredienserne til en grov sauce og smages til med lidt salt og evt. peber. Konsistensen kan evt. justeres med lidt ekstra æblecidereddike/vand.

Tip:

Andre nødder kan også bruges eller man kan lave sin egen favoritblanding af nødder.