Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat

10 personer – Total tilberedningstid: 45-50 min.

Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat

Ingredienser:

30 stk. Økologiske miniruller
250 g. perlespelt
250 g. grønne ærter
1-2 rødløg
2 forårsløg
1-2 røde chili efter smag
2 spsk. rapsolie
2 spsk. æblecidereddike

Sådan gør du:

Minirullerne tilberedes efter anvisning på pakken. Kog perlespelt i rigeligt vand i ca. 45 min. med lidt salt. Lad perlespelt herefter afkøle. Imens perlespelten koger, snittes forårsløg og rødløg fint. Den afkølede perlespelt vendes med rødløg, forårsløg, de grønne ærter og chili efter behov. Salaten smages til med olie, æblecidereddike og salat. Herefter kan du anrette salat med minirullerne.

Tip:

I stedet for perlespelt kan man også bruge hvedekerner eller bygkorn.