10 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

Ingredienser:
500 g udblødt couscous
500 g knoldselleri
1 agurk – skåret i tern
2 rødløg - i tynde skiver
1 dl rosiner
1 dl hakkede ristede mandler
½ dl olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 bundt friske krydderurter: f.eks. persille, koriander, mynte
lidt salt og peber
Sådan gør du:
Tilbered Nacho burgerne i ovnen efter anvisningen.
Hak sellerien groft f.eks. i en foodprocessor.
Bland sellerien med couscous, agurk, rødløg, rosiner og de ristede mandler.
Lige inden servering blandes sellericouscous’en med krydderurter, citronsaft og olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Anrettes på fade med de halve Nacho burgere
Tip:
I stedet for selleri, kan andre rodfrugter også fint bruges – f.eks. pastinakker og gulerødder.