Mini soufflé med spinat og ost serveret i bagel

Til 12 personer – Total tilberedningstid ca. 40-45 min.

Mini soufflé med spinat og ost serveret i bagel

Ingredienser:

12 stk. mini soufflé med spinat/ost
2 poser fuldkorns bagel på frost
2 stk. Philadelphia original
2 stk. Rød peber
2 stk. Napolitana salat mix
2 stk.  Bruschetta mix
1 pose Bruschette Bites

Sådan gør du:

Bagels og spinat soufflé varmes i ovnen efter anvisningerne på poserne.
Bagels tages ud og køles af inden de skæres over. Når souffléerne er færdige tages de ud og køler af i ca. 10 min.
Imens smøres bunden af bagelen med et generøst lag Philadelphia. Herpå kommer man tykke skiver rød peber, og bagel bunden toppes herefter med en håndfuld salat.
Efter afkøling skæres souffléerne i skiver på den lange led, og placeres på toppen af salaten.
Der kommes en tsk. Bruschetta mix på, som smøres ud over souffléen og der toppes igen med 4 stk. Bruschette Bites.
Toppen af Bagel smøres med et generøst lag Bruschetta mix og placeres på toppen af Bagelen.